Segíthetünk? Lépj velünk kapcsolatba!

+36 42 406 877

2018-as sportrobogók

Eddig több mint 600 000 MAX robogó talált gazdára, és ez a szám folyamatosan növekszik

Yamaha sportrobogók: MAXimális teljesítmény, kényelem és stílus

A bemutatásuk óta több mint 600 000 példányszámban eladott MAX családba tartozó sportrobogók a Yamaha legsikeresebb modelljei a motoros meghajtású kétkerekűek piacán.

Minden az ezredfordulón kezdődött, amikor a Yamaha a TMAX első generációjával megteremtette a maxi robogók teljesen új kategóriáját, később pedig a MAX család tagjaként megjelent a nemrég megújult XMAX 300, valamint a rendkívül sikeres XMAX 400 és XMAX 125 is.

2018-ra a Yamaha továbbfejlesztette a már eddig is nagyszerű XMAX 300 modellt. Ez a népszerű robogó mostantól a lehető legjobb összeszerelési és kivitelezési minőséggel készül, így tökéletesen illeszkedik a MAX prémium sportrobogók családjába.


2018 XMAX 300

Vágyj arra, amire szükséged van
A frissen bemutatott XMAX 300 még jobb kivitelezési minőséggel készül, megerősítve prémium státuszát. 2018-ban a Yamaha a különböző gyártási folyamatok finomításával nagy hangsúlyt fektet a speciális alkatrészek kivitelezési minőségének javítására, így az XMAX 300 vásárlók minden eddiginél jobb minőséget kapnak.
A Yamaha úgy hiszi, hogy minden vásárló a legjobbat érdemli, aki az XMAX sorozat valamelyik tagját választja. Ahogy mi mondjuk: „a MAXimum soha sem elég".

Új prémium minőségű ülés
A 2018-as XMAX 300-at új, prémium minőségű üléssel készítjük, melynek kifinomult kivitelezése remekül illik a sportrobogó többi részéhez. A motoros különálló háttámasza még nagyobb kényelmet nyújt, a kéttónusú kivitelezés és a minőségi részletesség - az új emblémákat is beleértve - pedig még vonzóbbá teszi az XMAX 300-at, és még büszkébbé teszi tulajdonosát.

Új, fekete alapon fehér LCD műszerfal
A 2018-as frissítéssel együtt érkező új műszerek fekete háttérrel rendelkeznek, melyen a fordulatszámmérő és a sebességmérő értékei fehérrel jelennek meg, egyértelmű, stílusos és könnyen leolvasható felületet kínálva. A középső részen további információk is megjelennek, folyamatosan tájékoztatva az XMAX 300 tulajdonosát.

Nagy teljesítményű és hatékony 300 cm³-es Blue Core motor
Az XMAX új, 300 cm³-es motorja a Yamaha speciális Blue Core technológiája alapján készült, melynek elsődleges célja, hogy még nagyobb teljesítményt adjon le, kevesebb üzemanyag felhasználásával. A Yamaha mérnökei a négyütemű motor működésének minden részletét elemezték - beleértve az üzemanyag-befecskendező rendszer is -, így sikeresen csökkentették az energiaveszteséget, növelték az üzemanyag-felhasználás hatékonyságát, és magasabb szintű teljesítményt értek el.

Dinamikus MAX kialakítás
Az XMAX 300 vadonatúj arculatának részei a döntött, LED ikerfényszórók és a középső lámpa, amely erős és célratörő megjelenést kölcsönöz a sportrobogónak, és kiemeli a TMAX modellhez fűződő közeli rokonságát. A középső csatorna mindkét oldalán futó jellegzetes, MAX családra jellemző bumeráng alak erős vizuális kapcsolatot teremt az első és a hátsó kerekek között - a hátsó karosszéria és a hátsó lámpák élesen felfelé ívelő vonalai pedig kiemelik a tiszta TMAX-gének hatását.

Motorkerékpárokra jellemző villa
A TMAX volt az első nagy teljesítményű maxi robogó, melyre motorkerékpárokra jellemző első villa került. Az XMAX 300 szintén kettős villahíddal rendelkező teleszkópos villával és két hátsó lengéscsillapítóval készül, mely sportos, motorkerékpárokra jellemző kezelhetőséget, és nagy sebesség esetén is stabil vezethetőséget kölcsönöz neki.

Kipörgésgátló rendszer (TCS)
Az alapfelszereltség részét képező kipörgésgátló rendszer (TCS) is jól mutatja a sportrobogó a magas felszereltségét. Az elektromos rendszer érzékelői ideiglenesen csökkentik a hátsó kerék meghajtását, amikor elégtelen tapadást érzékelnek, így magabiztosságot nyújt a vezetőnek nedves vagy csúszós útviszonyok esetén is. 

„Smart Key" kulcs nélküli gyújtás
A prémium felszereltségű XMAX 300 megalkotása során a legújabb technológiákat használtuk fel, többek között a Smart Key kulcs nélküli gyújtást is. Ez nemcsak azt jelenti, hogy többé nem kell kiforgatnod a zsebeidet a kulcsok után kutatva, de a kényelmes rendszer azt is remekül érzékelteti, hogy a MAX család sportrobogói élen járnak a tervezés és technológia területein.

Teljesen LED-es tripla fényszórók és LED-es hátsó lámpa
Az XMAX 300 csúcstechnológiát sugalló dinamikus, teljesen LED-es iker fényszórói olyan modern és egyedi kinézetet kölcsönöznek sportrobogód elejének, ami mindenkit elvarázsol, bármerre is mész. A két fényszóró a tompított funkció kiválasztásakor kapcsol fel, a távolsági fény használatakor pedig a harmadik, középső fényszóró is felkapcsol, és egyedi megjelenést kölcsönöz az XMAX 300 modellnek. Az ívelt hátsó lámpában is LED-izzók, illetve egy új LED helyzetjelző lámpa is található, így az XMAX 300 éjjel-nappal jól látható a többi vezető számára.

Csomagtartó két zárt bukósisak - vagy egy laptop és egyéb tárgyak számára
Az XMAX 300 motorosai biztosak lehetnek benne, hogy prémium sportrobogójuk a mindennapi praktikum előtérbe helyezésével készült. A kényelmes kettős ülés alatt a kategória egyik legnagyobb tárolórekesze található, amelyben két zárt bukósisak és egyéb tárgyak is elférnek. Extra széles méreteinek köszönhetően egy laptop vagy egy hétvégi kirándulás kellékeit tartalmazó is belefér - a sisakok mellett -, így ideális a hétköznapi munkába járáshoz, ugyanakkor izgalmas jármű a hétvégi szórakozáshoz is.

Többfunkciós műszerek kapcsolós vezérléssel és 12 V-os kimenettel
A műszerfal analóg sebességmérője és fordulatszámmérője egyértelmű és átlátható adatokat szolgáltat, a nagy központi többfunkciós LCD kijelző pedig minden egyéb információt áttekinthetővé tesz.

A gyors kezelés érdekében egy vezérlőkapcsoló található a kormánykaron, amely lehetővé teszi, hogy vezetés közben anélkül váltogass a különböző funkciók között, hogy levennéd a kezed a kormányról. Eszközeid töltéséről és működtetéséről pedig az XMAX 300 praktikus 12 V-os kimenete gondoskodik a bal oldali tárolódobozban.

15 colos első és 14 colos hátsó kerék a sportos kezelhetőségért
Az XMAX 300 vázát úgy fejlesztettük ki, hogy könnyű és mozgékony legyen, és sportos vezetési élményt biztosítson. A kerék- és abroncsméretek nagy hatással vannak minden robogó irányíthatóságára. Annak érdekében, hogy a sportos XMAX 300 dinamikus sportteljesítményt nyújtson, és mégis könnyen kezelhető legyen, 15 colos első és 14 colos hátsó kerékkel láttuk el. A fékerőt egy 267 mm-es első és egy 240 mm-es hátsó féktárcsa szolgáltatja, az ABS pedig az alapfelszereltség része.

Az XMAX 125 és XMAX 400 változatok szintén elérhetők
Az XMAX 300 mellett az XMAX sportrobogók családjában az XMAX 400 és az XMAX 125 modellek is megtalálhatók. Minden XMAX modell ugyanazzal a prémium minőséggel és magas felszereltséggel készül, sportos teljesítményt biztosítva az elsőosztályú kivitelezés és stílusos kialakítás mellett.

Az XMAX legfontosabb jellemzői

 • Erős és hatékony 125, 300 és 400 cm³-es motorok
 • TMAX ihlette váz és sportos üléshelyzet
 • Prémium minőség és elsőosztályú kivitelezés a MAX család DNS-ével
 • Motorkerékpár stílusú dupla villahidas első villa
 • Kipörgésgátló rendszer (TCS)
 • „Smart Key" kulcs nélküli gyújtásrendszer
 • 15 colos első és 14 colos hátsó kerék a stabilitásért
 • LED-es ikerfényszórók egy harmadik, LED-es reflektoros fényszóróval
 • LED-es hátsó lámpa helyzetjelzővel
 • Nagy méretű ülés alatti tárolórekesz két teljes arcot védő bukósisak és egyéb tárgyak tárolására
 • Többfunkciós LCD-műszerek kormánykarra rögzített vezérlővel
 • 12 V-os kimenet az elektromos eszközök működtetéséhez és töltéséhez


Színek                                          

 • Phantom Blue - új
 • Sonic Grey - új
 • Blazing Grey - új
 • Radical Red (csak az XMAX 125 esetén)


Elérhetőség                                  

 • XMAX 125, elérhető
 • XMAX 300, 2018 januárjától
 • XMAX 400, elérhető

 

TMAX DX, TMAX SX és TMAX

Írd át a MAX szabályait
A több mint 250 000 példányszámban eladott TMAX a valaha volt legsikeresebb maxi robogó. 2001 óta minden évben sikerült megőriznie vezető helyét kategóriájában. 2017-ben is bizonyította sikerességét az európai piacokon, és a TMAX DX, TMAX SX és TMAX változatokkal 2018-ban is megcélozza az első helyet - mindegyik modell úgy készül, hogy kategóriaelső motor- és vázteljesítményt nyújtson, kiemelkedő luxusérzet mellett.

TMAX DX, TMAX SX és TMAX. Három ikonikus választási lehetőség.
2018-ban a Yamaha három különböző változatot kínál az ikonikus, nagy teljesítményű TMAX-ból. A TMAX DX azoknak készült, akik a luxus legmagasabb szintjét várják el, a TMAX SX sportorientált motorosokat célozza, a TMAX pedig remek alapot szolgáltat azoknak, akik szeretnék megépíteni egyedi modelljüket a Yamaha eredeti alkatrészeinek felhasználásával.

Kettős LED fényszóróival és merész helyzetjelző lámpáival a TMAX erőteljes és jellegzetes első kialakítással rendelkezik, melyet remekül kiegészít a MAX családra jellemző bumeráng oldalpaneles sportos és dinamikus külső borítás.

A sportos kezelési teljesítmény, a nagy sebesség esetén is stabil vezethetőség és a biztos kanyarodás érdekében legnépszerűbb maxi robogónk könnyű alumínium vázzal és motorkerékpárokra jellemző villával készül. Kifinomult TFT műszerfala, nagy csomagtartója és a kipörgésgátlót és „Smart Key" kulcs nélküli gyújtásrendszert is magában foglaló átfogó felszereltsége a Yamaha valaha volt legfejlettebb és legfelkészültebb hosszú távokra szánt sportrobogójává teszi az TMAX-ot.


A TMAX DX és TMAX SX exkluzív jellemzői:

Vodafone My TMAX Connect
A Yamaha TMAX DX és a TMAX SX tulajdonosai mostantól kapcsolatban maradhatnak speciális Vodafone My TMAX Connect eszközünk segítségével. A mobilalkalmazás használatával a TMAX DX és a TMAX SX tulajdonosai olyan azonnal hozzáférhető szolgáltatásokat kapnak, mint a motorkerékpár-nyomkövető, a távoli kürt- és villogásfunkció, az alacsony akkumulátorszintre való vagy a sebességre való figyelmeztetés, a geofence és az utazásokról való jelentéskészítés.

Yamaha D-MODE
A kiváló motorteljesítmény érdekében a sportos TMAX SX és a luxus felszereltségű TMAX DX modellek a legújabb D-MODE elektronikus vezérlőtechnológiával rendelkeznek. A D-MODE-programozás az YCC-T-vel (Yamaha chipvezérlésű fojtószelep) együttműködve könnyebb és finomabb erőátvitelt biztosít T üzemmódban, így még alkalmasabbá téve a TMAX-ot a városi közlekedésre. Az S üzemmód kiválasztásával a motorosok élvezhetik az 530 köbcentiméteres motor izgalmas gyorsulását és sportos teljesítményét a nyílt utakon.

A TMAX DX exkluzív jellemzői:

Fűtött markolatok és fűtött vezetőülés
A nagy sebességre és hosszú távú utakra képes TMAX komoly és élvezetes alternatívája az autónak és vonatnak. Az időjárástól független, még magasabb szintű kényelem érdekében a TMAX DX modell alapfelszereltségének része a markolatfűtés és az ülésfűtés.

Sebességtartó automatika
A TMAX DX sebességtartó automatikája 50 km/h-s sebesség felett működik, és a beállított sebesség 2 km/h-s lépésekben növelhető vagy csökkenthető a bal kormánykaron lévő kapcsoló egyszerű megnyomásával, vagy a kapcsoló folyamatos nyomva tartásával. Fékezéskor vagy a gázkar zárt fojtószelep-helyzetből való elmozdításával a sebességtartó automatika kikapcsol, de a „visszaállító" gombbal visszaállítható a rendszer legutóbb használt sebesség-beállítása.

A 2018-as TMAX legfontosabb jellemzői: minden modellre érvényes

 • Sportos és dinamikus külső kialakítás
 • Kis súly és magas nyomatékszint
 • Kiváló gyorsulásérzet
 • Könnyű alumínium váz
 • Hosszú alumínium lengőkar
 • Kipörgésgátló rendszer (TCS)
 • Yamaha chipvezérlésű fojtószelep (YCC-T)
 • Nagy méretű csomagtér
 • „Smart Key" kulcs nélküli indítás
 • Kifinomult TFT műszerek
 • Lengőkaros hátsó felfüggesztés
 • Pehelykönnyű abroncsok alacsony gördülési ellenállással
 • Az ABS az alapfelszereltség része
 • Középállványon lévő zárrendszer
 • Akkumulátortöltő aljzat
 • Eredeti tartozékok széles választéka


A TMAX SX exkluzív jellemzői

 • Exkluzív színek és kiváló minőségű beltér
 • D-MODE állítható üzemmódok
 • Vodafone My TMAX Connect eszköz


A TMAX DX exkluzív jellemzői

 • Exkluzív színek és kiváló minőségű beltér
 • Sebességtartó automatika
 • D-MODE állítható üzemmódok
 • Elektronikusan állítható szélvédő
 • Fűtött markolatok és fűtött vezetőülés
 • Állítható hátsó felfüggesztés
 • Vodafone My TMAX Connect eszköz


Színek

TMAX DX                         

 • Phantom Blue
 • Liquid Darkness

TMAX SX                          

 • Matt Silver
 • Liquid Darkness

TMAX                 

 • Midnight Black

 

Eredeti Yamaha tartozékok

A TMAX és XMAX tulajdonosok az eredeti tartozékok folyamatosan bővülő kínálatából válogathatnak, melyek között egyszerűen felszerelhető kipufogódobok, lábtakarók, sport szélvédők és kényelmi ülések is megtalálhatók. A My Garage 3D konfigurátor-alkalmazással gyorsan és könnyedén létrehozhatod teljesen felszerelt MAX sportrobogódat, hogy megtekintsd, mely kiegészítők mutatnának a legjobban Yamahádon.

My Garage: Építsd meg álmaid robogóját

A Yamaha tulajdonosok és potenciális ügyfelek létrehozhatják álmaik robogóját a Yamaha robogóinak termékoldalán található online konfigurátorral, vagy ami még jobb, egy mobilalkalmazással, ahol lenyűgöző 360°-os 3D nézetben, a robogóra felszerelve tekinthetik meg a kiválasztott tartozékokat.

A Yamaha My Garage alkalmazás könnyedén letölthető az Apple App Store-ról vagy az Android Google Play áruházból.

Eredeti Yamaha ruházat

Az eredeti ruházatok kínálatában kimondottan Yamaha tulajdonosoknak tervezett motoros ruhadarabok találhatók, beleértve egy dzsekit és hozzá illő kesztyűket, valamint számos utcai ruhát, például pólókat, sapkákat, pulóvereket stb.