Segíthetünk? Lépj velünk kapcsolatba!

+36 42 406 877

A Faster Sons volt a 2017-es Wheels & Waves fesztivál sztárja

A 2017-es Wheels & Waves fesztivál Biarritzban idén nyáron is számos egyedi építésű motorkerékpárral és nyugodt, gondtalan hangulattal várta az érdeklődőket.

A 2017-es Wheels & Waves fesztivál Biarritzban idén nyáron is számos egyedi építésű motorkerékpárral és nyugodt, gondtalan hangulattal várta az érdeklődőket. A Yamaha Faster Sons csapata idén is meghatározó résztvevő volt, száguldás és pihenés közben egyaránt lenyűgözve a látogatókat. A Cité de L'Ocean múzeumnál felállított bázison csodálatos Yard Built motorkerékpárok csoportja sorakozott fel, majd a Faster Sons átmotorozott Spanyolországba, ahol részt vett a salakos pályán rendezett hírhedt El Rollo flat track versenyen, melynek Hooligans futamát Marco Belli megnyerte egy SCR950 modellen. Az Art Ride kiállításon a kultúra és a művészet is szerepet kapott, majd a résztvevők bátorságukat is próbára tehették, hegynek felfelé, a Punks Peak versenyeken. Díjakat osztottak, új barátságok születtek, a Faster Sons filozófiát pedig több ezer motorkerékpár-kedvelő ismerhette meg, akik motorkerékpárokért, az óceán hullámaiért és a motorozás szabadságáért zarándokoltak el Baszkföld szívébe.

Az idei eseményen nyolc különböző Yard Built projekt volt látható Európa különböző országaiból, melyek helyi motorkerékpár-építők, Yamaha márkaképviseletek és motoros média együttműködésével készültek. Az egyedi építésű modellek mindegyike a Yamaha XSR700 vagy az XSR900 modellen alapult, ismét bebizonyítva, hogy mindkét motorkerékpár tökéletes alapként szolgál az önkifejezéshez.A nyolc egyedi motorkerékpár egyaránt a Yard Built programra jellemző szemléletmód alapján, azaz a váz vágása vagy jelentős módosítása nélkül készült, és mindegyiknek megvolt a saját hangulata, kifejezve építője stílusát.

„Nagyon elégedettek vagyunk ezzel a projekttel, hiszen ismét megmutattuk, hogy az XSR kiváló alap az egyedi motorkerékpár-építéshez! A nyolc motorkerékpár közül egyik sem hasonlított a másikra, azaz minden építő valami egyedit látott meg az alapmodellben, majd az elképzelések saját alkotásaikban váltak valóra. Ha figyelembe vesszük a szabályokat, hogy motorozásra teljes alkalmas, a váz jelentős módosítása nélkül készülő motorkerékpárokat kell létrehozni, egyszerűen elképesztő, hogy hogyan lehetnek ennyire különbözőek!" - jegyezte meg Cristian Barelli, a Yamaha Motor Europe marketing koordinátora.  „A motorkerékpárok célja nem csupán az, hogy szépek legyenek, de vezethetőnek is kell lenniük, ezért mind a nyolc Yard Built gép benevezett a legendás Punks Peak verseny kijelölt futamaira, ahol kiválóan helyt álltak. Az építőket teljes mértékben áthatotta a Faster Sons szellemisége. Viszlát jövőre Biarritz-ban!"