Segíthetünk? Lépj velünk kapcsolatba!

+36 42 406 877

A YAMAHA BEMUTATJA AZ ÚJ WR450F ÉS WR250F ENDUROGP MODELLT

Korlátozott darabszámú változat. Korlátlan lehetőségek.

2017 augusztusában a Yamaha két limitált kiadású enduro modellel bővíti a vállalat jelenlegi terep verseny-motorkerékpárjainak választékát. Ezeket a speciális fejlesztésű enduro verseny-motorkerékpárokat az Outsiders Yamaha Official Enduro Team gyári motorkerékpár ihlette, amellyel Loïc Larrieu 3.helyezést ért el a 2016-os E2 enduro világbajnokságon, és bebiztosította győzelmét az EnduroGP kategóriában a 2017-es olaszországi EnduroGP versenyen.

A Yamaha WRF motorkerékpárjain alapuló új WR450F EnduroGP és WR250F EnduroGP modellek alapfelszereltségként számos exkluzív funkciót tartalmaznak, és azokat a zárt pályás enduro motorosokat célozzák, akik a megnövelt teljesítmény, a stílusos megjelenés és a különlegesség kombinációját keresik.

A könnyű titánötvözetből készült Akrapovič kipufogódob javítja a motorjellemzőket, és mindkét új EnduroGP modellnek mély, erőteljes kipufogóhangot kölcsönöz.

A módosított ECU-programozás optimálisabb motorteljesítményt biztosít az Akrapovič kipufogódobbal felszerelt modelleknek - emellett a Yamaha opcionális Power Tuner tartozéka segítségével a motorosok a pálya szélén elvégezhetik a WR450F EnduroGP és WR250F EnduroGP finomhangolását. Az egyszerűen használható, csatlakoztatható eszköz segítségével a motorosok a különböző pálya- és időjárási körülményeknek megfelelően módosíthatják a gyújtás és az üzemanyag-befecskendezés programozását.

A WR450F és WR250F EnduroGP modellek burkolatait, sárvédőit, oldalpaneljeit, első paneljét, lengőkarját és első villáját az Outsiders Yamaha Official Enduro Team által inspirált gyári grafikák díszítik. Ezek a kiváló minőségű grafikák védelmet nyújtanak a karcolások ellen, az ikonikus kék/fekete/fehér dizájn pedig még jobban kihangsúlyozza a különleges kiadású enduro modellek exkluzív, gyári motorkerékpárokat idéző stílusát.

A többi motorostól felverődő törmelékek elleni védelem érdekében ezeket az EnduroGP motorkerékpárokat Acerbis Tri-fit kézvédőkkel szerelték fel, amelyek a multifunkciós kialakítás révén nyitott és zárt („a kezet körbeölelő") pozícióban is használhatók.

Ezek az exkluzív funkciók mind a hagyományos modellek versenyeken is helytálló erősségeire épülnek, és minden motoros számára lehetővé teszik, hogy egy olyan exkluzív, gyári stílusú enduro motorkerékpárral versenyezzenek, amely garantáltan a dobogóra repíti őket!

A WR450F EnduroGP és WR250F EnduroGP fő jellemzői

Limitált kiadású enduro verseny-motorkerékpárok

Loïc Larrieu Outsiders Yamaha Official Enduro Team EnduroGP motorkerékpárja ihlette

Azoknak a zárt pályás enduro motorosoknak készült, akik a megnövelt teljesítmény, a stílusos megjelenés és a különlegesség kombinációját keresik

Könnyű, titánból készült, egyszerűen felszerelhető Akrapovič kipufogódob

Kiváló minőségű, karcálló, gyári kivitelt idéző grafikák

Optimalizált ECU-programozás

Kék színű Acerbis Tri-fit multifunkciós kézvédők

Hatékony, fordított hengerfejes üzemanyag-befecskendezéses motor

Kompakt és agilis kétoldali kereszttartós alumíniumváz

Központi súlyelosztás a jobb kezelhetőség érdekében

Kategóriaelső AOS első villa

Lengőkaros (áttételes) Monocross hátsó felfüggesztés

Kapcsoló nélküli elektromos indítás

Hosszú áttételű sebességváltó és enduro kuplung

Felülre szerelt légszűrőház gyorsan eltávolítható légszűrővel

Opcionális Power Tuner az állítható programozásért

Elérhetőség:

A WR450F EnduroGP és WR250F EnduroGP modellek 2017 augusztusától érhetők el a Yamaha márkakereskedőknél. Az országodra érvényes információkért lépj kapcsolatba a helyi sajtófelelőssel.