Segíthetünk? Lépj velünk kapcsolatba!

+36 42 406 877

Az új VX prémium jellemzőket ígér. Ugyanakkor kíméli is a pénztárcádat

Az új Yamaha VX, ami arra született, hogy élménykeresők és családok új generációjának hozza el a vízi robogózás élvezetét.

Az elképzelés egyértelmű volt: ötvözni a fejlett technológiát, a kiváló teljesítményt és kezelhetőséget, az exkluzív fejlesztéseket és a megbízhatóságot. Tehát mindent, amiről a WaveRunner világszerte ismert, mindezt azonban egy megfizethetőbb, erősebb és stabilabb háromüléses jármű formájában. Erre joggal mondhatjuk, hogy kemény kihívás volt.

Az eredmény, az új Yamaha VX, ami arra született, hogy élménykeresők és családok új generációjának hozza el a vízi robogózás élvezetét, lélegzetelállító élményeket kínálva.

A Yamaha díjnyertes TR-1 motorja hajtja
A VX modellt a Yamaha díjnyertes, háromhengeres TR-1 hajómotorjának nagy teljesítményű változata hajtja, mely ütőképes nyomatéka és lenyűgöző teljesítménye ellenére 40%-kal kisebb és 20%-kal könnyebb, valamint még gazdaságosabb, mint a legendás négyhengeres Yamaha MR-1.

Fejlett fojtószelep-vezérlés a VX modellen - ez a RiDE®
Megfizethető ára ellenére a VX modellen megtalálható a Yamaha egyedi RiDE® rendszere, mely minden eddiginél intuitívabb vezetési élményt kínál a vízen. Az előremenethez és gyorsításhoz húzd a jobb oldali markolatnál lévő gázkart. A hátramenethez pedig a bal oldali markolatnál lévőt. Nagy sebességnél a bal oldalival lassíthatsz. Maga az egyszerűség - kezdőknek is.

Stabil, könnyen kezelhető hajótest
Bár a RiDE®-rendszer megkönnyíti a vezetést, a kevésbé tapasztalt vagy fiatal vezetők önbizalmát még tovább növeli a kényelmes és merev érzetű hajótest. Az új VX tehát a népszerű EX modelljeinkhez hasonlóan erős és stabil SMC hajótesttel rendelkezik, melyet a legkeményebb körülmények között teszteltünk.

Rendkívül praktikus jellemzők
Az átlátható, könnyen olvasható multifunkciós műszereket élvezet használni, és folyamatosan tájékoztatják a vezetőt a kulcsfontosságú funkciókról, valamint a RiDE®-rendszer állapotáról. Számos praktikus, vízhatlan tárolórekesz található rajta (még egy dupla pohártartó is), melyeket remekül kiegészítenek a kényelmes fedélzetburkolatok és a visszamászást segítő lépcső. A még több szórakozás érdekében a vontatószem az alapfelszereltség része, a két nagy tükör pedig növeli a biztonságot, hiszen mindig láthatod, hogy mi történik mögötted.

 

A WaveRunner modelleket exkluzív, forradalmi jellemzők teszik egyértelmű választássá

 

Mi befolyásolja a döntést egy vízi jármű kiválasztásakor? Hűséges vásárlóink elmondása alapján a legfőbb tényező az a tudat, hogy a lehető legjobbat veszik. Olyan innovatív jellemzőket és teljesítményt kapnak a pénzükért, amit semmilyen más vízi jármű nem kínál.

A vezetés még könnyebb és pihentetőbb
Remek példa erre a Yamaha egyedi és exkluzív RiDE® rendszere - a legtöbb modell esetén az alapfelszereltség része -, mely úgy forradalmasítja a vezérlést, ahogyan arra más vízi járművek nem képesek. És soha nem is voltak.

A RiDE®-rendszer középpontjában az iparág első kettős gázkarja áll, mely pontosabb és jobb irányítást biztosít, legyen szó előremenetelről, tolatásról vagy éles kanyarokról.

A legintuitívabb vezetési élmény a vízen. Az előremenethez és gyorsításhoz csak húzd a jobb oldali markolatnál lévő gázkart. Ha lassítani akarsz, akkor húzd a bal oldali markolatnál lévőt. Üresbe tenni a jobb oldali markolaton lévő karral tudod. Húzd meg ismét a bal oldali markolatnál lévő kart a hátramenethez. Nem kell váltani. Nincsenek fogaskerekek. Az egyetlen dolog, amire gondolnod kell, az a RiDE® nyújtotta élvezet.

Próbálj meg még egy olyan vízi járművet találni, melyet ennyire pihentető és egyszerű kezelni - vagy egy olyat, melyen nyomógombos távirányítós biztonsági rendszer, elektronikus vagy manuális gyors trim vezérlő rendszer (QSTS), elektronikus fojtószelep-vezérlés és számos egyéb olyan funkció van, mint az átlátható és pontos multifunkciós műszerfal, a kényelmes fellépők, valamint praktikus és tágas tárolórekeszek. Nem lesz könnyű.

Erő és teljesítmény a szórakozás kedvéért
Minden WaveRunner lelke egy műszakilag fejlett hajómotor, mely legendásnak számít egyenletes, lenyűgöző teljesítménye, megbízhatósága és takarékossága miatt. Legyen szó a díjnyertes, háromhengeres 1 049 cm³-es TR-1 motorról vagy a nagyszerű GP1800 modellben is megtalálható kompresszoros feltöltésű, nagy teljesítményű, 1 812 cm³-es változatról, mindkettőt úgy terveztük, hogy a lehető legnagyobb erőt és teljesítményt biztosítsák, melyre egyetlen vetélytárs sem képes. Vásárlóink pontosan tudják, hogy ez is egy olyan WaveRunner jellemző, melynek kulcsszerepe van a jó döntés meghozásában.

 

A Yamaha WaveRunner család 2018-as kínálata

FX sorozat
A kínálat csúcsán a nagy elismerésnek örvendő FX sorozat áll, mely ötvözi a lélegzetelállító teljesítményt a luxussal. A négy modellből álló termékcsalád tagjai: FX SVHO, FX Cruiser SVHO, FX HO és FX Cruiser HO

EX sorozat
A háromüléses EX sorozat a családi szórakozásra helyezi a hangsúlyt. Elérhető árú, kiváló teljesítményű, megfizethető háromüléses vízi járművek, stabil, könnyű irányíthatósággal és alacsony fenntartási költségekkel.

VX sorozat
A Yamaha 14 modellből álló kínálatában megtalálható a VX család négy teljes felszereltségű, kiváló ár-érték arányú tagja is, beleértve a legújabb, 2018-as VX modellt.

Nagy teljesítmény és versenyzés
A lehengerlő teljesítményű, kompresszoros GP1800 vitathatatlanul világelső a kategóriájában és a legkeresetteb is, csakúgy, mint testvérmodellje, a VXR. Az egyedi és összetéveszthetetlen SuperJet - a versenyvilág másik Yamaha legendája - kizárólag versenyeken használható, és minden eddiginél keményebb harcot vív a trófeákért.

És egy gyors áttekintés…

 

Teljesítmény/verseny
GP1800
VXR®
SuperJet

Luxus
FX SVHO®
FX Cruiser SVHO®
FX® HO
FX Cruiser® HO

Feltöltődés
VX Cruiser® HO
VX Cruiser
VX DeLuxe
VX
EX DeLuxe
EX Sport
EX

Részletes információkért, a modellek elérhetőségéért és a helyi kiskereskedelmi árakért lépj kapcsolatba a Yamaha helyi sajtófelelősével.