Segíthetünk? Lépj velünk kapcsolatba!

+36 42 406 877

Tervezd meg álomutazásod a Destination Yamaha platformmal

Tervezd meg álomutazásod a Destination Yamaha platformmal.

A Yamaha Motor Europe örömmel jelenti be az új Destination Yamaha platformot. A Destination Yamaha egy online katalógus, ahol megtalálhatod a legkiválóbb, a Yamaha által jóváhagyott utazási partnereket Európában és a világ távolabbi részein is. Készülj fel az utazásra, indulj útnak, és éld át az országutakon életed legnagyobb kalandját, amelyet csak két keréken tapasztalhatsz meg. A motorosok igazi szabadsága most csak néhány egérkattintásra van.

A Destination Yamaha a tökéletes online felület azon motorosok számára, akik álmaik Yamaha utazását valóra szeretnék váltani. A platformon a felhasználók egy egyszerű kiválasztási folyamat során szűkíthetik keresési feltételeiket a kaland stílusa és a földrajzi hely szerint. Az online keresés ezután olyan partnerek nevével szolgál, akik arra specializálódtak, hogy a motorosok álomútjait valóra váltsák, és közel 100 különböző utazási lehetőséget kínálnak.

Bár minden motoros a szabadság ugyanazon érzését éli át a motorkerékpáron, nem minden motoros szeretné ugyanazt a kalandot átélni. Ezért a Destination Yamaha a motorkerékpáros utazást eredeti és személyes úttá tudja változtatni, csak neked.

Ha igazi hardcore kalandmotoros vagy, miért nem járod végig a legendás útvonalakat Mongóliában, Marokkóban vagy Dél-Amerikában, hogy feszegesd kicsit a határaidat? Ha ez túl extrémnek hangzik, akkor vedd vissza kicsit a tempót, és válassz egy laza túrát Európa legszebb kanyargós útjainak egyikén. Esetleg otthonodhoz közelebb is összekoszolhatod magad, lehetsz például nyakig saras Wales vadonjaiban!

Az összes elérhetőség, információ és webes hivatkozás megtalálható a keresési eredményekben, így a felhasználó ezt követően közvetlenül felveheti a kapcsolatot a legjobb céggel, amely megszervezi neki álmai utazását. A felhasználó abban is biztos lehet, hogy a kiválasztott jóváhagyott partnerek a legújabb és legalkalmasabb Yamaha gépekkel várják annak érdekében, hogy a kalandba ne csúszhasson hiba.

Akár a dél-franciaországi túrát választod, akár a marokkói dűnéket, a Destination Yamaha platform gondoskodik a számodra tökéletes túravezetőről, a neked való gépről és kalandról. A partnerek különböző hosszúságú túrákat kínálnak, így mindegy, hogy csak egy hétvégéről van szó, amikor elszakadnál a melótól, vagy a két hetes szabadságod alatt akarsz teljesen eltűnni a világ elől, a Destination Yamaha segít benne.

Tudj meg többet, és tedd meg az első lépést álmaid kalandjáért - látogass el a www.destination-yamaha.eu oldalra, és tervezd meg utazásodat!